Rollercoaster tycoon 1 2  3
Rollercoaster tycoon 1 2  3

Rollercoaster tycoon 1 2 3

Vanaf:27,50

RollerCoaster Tycoon 1,2 & 3 is de nieuwste voordeelbundel van Atari. In dit pakket zitten alle versies van de pretpark simulator Rollercoaster Tycoon!De Rollercoaster Tycoon-serie is één van de vrolijkste gameseries ooit gemaakt. Wat is er nu leuker dan zelf een pretpark bouwen, onderhouden en ui


EAN
8716051052074
Merk
Atari
Model
ROLLERCOASTER TYCOON 1 2 3

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
RollerCoaster Tycoon 1,2 & 3 is de nieuwste voordeelbundel van Atari. In dit pakket zitten alle versies van de pretpark simulator Rollercoaster Tycoon!

De Rollercoaster Tycoon-serie is één van de vrolijkste gameseries ooit gemaakt. Wat is er nu leuker dan zelf een pretpark bouwen, onderhouden en uitbreiden. Ontwerp achtbanen en verzin de gekste loopings, kurkentrekker en haarspeldbochten. Neem daarna plaats in het karretje om vanuit eerste persoonsperspectief te ervaren hoe het ritje aanvoelt. Pas alleen wel op voor het gestel van je passagiers, want niemand wil misselijk worden met 100 k/m per uur!

Je moet in RollerCoaster Tycoon natuurlijk ook een slimme zakenman zijn. Verkoop paraplu's aan je bezoekers zodat het geld binnenstroomt zodra het begin te regenen of huur entertainers in om de mensen te vermaken. In RollerCoaster Tycoon ben jij de baas!

Met Rollercoaster Tycoon 3 Gold Edition + add on haal je zonder twijfel de leukste pretpark simulatie in huis!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.