Rocksmith real tone cable
Rocksmith real tone cable

Rocksmith real tone cable

Vanaf:28,27

Leer op een leuke manier gitaar spelen met Rocksmith!Rocksmith tilt het muziekgamegenre naar een hoger niveau door de mogelijkheid om je eigen gitaar in de game te gebruiken. Plug met behulp van de speciale USB-kabel je eigen gitaar in de spelcomputer en verbeter je vaardigheden in een brede catalog


EAN
3307215640340
Merk
Ubisoft
Model
ROCKSMITH REAL TONE CABLE

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Leer op een leuke manier gitaar spelen met Rocksmith!
Rocksmith tilt het muziekgamegenre naar een hoger niveau door de mogelijkheid om je eigen gitaar in de game te gebruiken.
Plug met behulp van de speciale USB-kabel je eigen gitaar in de spelcomputer en verbeter je vaardigheden in een brede catalogus aan nummers!

Rocksmith past zich aan op jouw niveau.
Voleerde gitaristen en beginnelingen kunnen meteen aan de gang met een interactieve ervaring die zijn weerga niet kent. Sla de juiste snaren aan en wordt een nog betere gitarist met Rocksmith!
De vaardigheden die je in Rocksmith leert, kun je ook in het echte leven gebruiken. In tegenstelling tot andere muziekgames kun je de liedjes uit Rocksmith straks echt spelen!
Rocksmith heeft naast de mogelijkheid om verschillende bekende nummers te spelen ook een aantal mini-games waarin specifieke onderdelen van het gitaarspel belicht worden. Leer verschillende stijlen en train je vingers op een leuke manier met Rocksmith!

Deze kabel is te gebruiken voor PS3, PS4, X360, XBOX ONE en PC.

Let op: Exclusief game. Voor het spel heb je per speler een Rocksmith Real Tone Cable nodig.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.