Robinson crusoe and the cursed pirates
Robinson crusoe and the cursed pirates

Robinson crusoe and the cursed pirates

Vanaf:17,90

Robinson Crusoe en zijn vriend Friday zijn terug in hun grootste avontuur tot nu toe in Robinson Crusoe and the Cursed Pirates! Na het onbewoonde eiland te zijn ontsnapt, zet Robinson Crusoe koers voor Brazilië. Als hij plots op een nieuw eiland stuit, begint een spannend zoek & vind-avontuur vol m


EAN
8715181996531
Merk
Denda
Model
ROBINSON CRUSOE AND THE CURSED PIRATES

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Robinson Crusoe en zijn vriend Friday zijn terug in hun grootste avontuur tot nu toe in Robinson Crusoe and the Cursed Pirates! Na het onbewoonde eiland te zijn ontsnapt, zet Robinson Crusoe koers voor Brazilië. Als hij plots op een nieuw eiland stuit, begint een spannend zoek & vind-avontuur vol mysterie!

In Robinson Crusoe and the Cursed Pirates is het de bedoeling om een lijstje met objecten in de spelwereld te vinden. Je ziet bijvoorbeeld het woordje 'lamp' op je lijstje staan en vervolgens moet je een lamp in de wereld proberen te vinden. Dit klinkt gemakkelijker dan het is en werkt gevaarlijk verslavend. Voor je het weet ben je tot in de kleine uurtjes het scherm aan het afspeuren naar die ene kam of tandenborstel!

Robinson Crusoe and the Cursed Pirates bevat naast spannende zoek&vind-actie ook een leuke verzameling mini-games. Zo wordt het volgen van een boeiende verhaallijn en zoeken naar verborgen objecten op leuke wijze afgewisseld met interessante mini-games!

Beleef een spannend avontuur met Robinson Crusoe and the Cursed Pirates!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.