Rig n roll
Rig n roll

Rig n roll

Vanaf:2,99

In 'Rig 'n' Roll' kruip je achter het stuur van een enorme Amerikaanse vrachtwagen om eens lekker flink wat kilometers te vreten. Met achttien wielen onder je stoel knal je over meer dan zesduizend kilometer aan snelweg in de Amerikaanse staat Californië!In 'Rig 'n' Roll' wordt het rijden in versch


EAN
8595559300111
Merk
1c company
Model
RIG N ROLL

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
In 'Rig 'n' Roll' kruip je achter het stuur van een enorme Amerikaanse vrachtwagen om eens lekker flink wat kilometers te vreten. Met achttien wielen onder je stoel knal je over meer dan zesduizend kilometer aan snelweg in de Amerikaanse staat Californië!

In 'Rig 'n' Roll' wordt het rijden in verschillende vrachtwagens op realistische wijze gesimuleerd. Er zijn maarliefst zestien vrachtwagens om uit te kiezen waarmee je meer dan vijftig stadjes en dorpjes, woestijnen, oceanen en valleien in het prachtige Californië kunt verkennen.

Je gaat via bestaande routes naar diverse uiteenlopende locaties waarbij de natuur dankzij de krachtige 3D engine op een mooie manier in beeld wordt gebracht. Als chauffeur in 'Rig 'n' Roll' moet je de goederen zo snel mogelijk naar hun plek van bestemming brengen.

'Rig 'n' Roll' geeft je tien verschillende personages om uit te kiezen waarmee je in de riante cabine plaats kunt nemen. Leef het leven van een trucker in 'Rig 'n' Roll'!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.