Revenge of the titans
Revenge of the titans

Revenge of the titans

Vanaf:30,00

Revenge of the Titans is een strategiespel voor de pc waarin eigenlijk twee genres zijn samengevoegd. Het bouwen van een basis is belangrijk, zoals je dat kent uit het strategiegenre, maar ook pakt de game het principe van golven met vijanden op uit het towerdefensegenre. Ze kwamen eerst uit de luc


EAN
8718144471007
Merk
Iceberg interactive
Model
REVENGE OF THE TITANS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Revenge of the Titans is een strategiespel voor de pc waarin eigenlijk twee genres zijn samengevoegd. Het bouwen van een basis is belangrijk, zoals je dat kent uit het strategiegenre, maar ook pakt de game het principe van golven met vijanden op uit het towerdefensegenre.

Ze kwamen eerst uit de lucht. We wisten ze tegen te houden met ingehuurde ruimteschepen, maar nu zijn ze terug met grondtroepen om onze basis te vernietigen. Gigantische monsters met gloeiende ogen en moordlustige tanden. Nog altijd hebben wij geen grondstoffen om ook maar iets te kunnen betalen.

Verdedig je positie, verbeter je gevechtsrobotjes, bouw barricades, leg mijnen, maak valkuilen en doe er alles aan om zo snel mogelijk grondstoffen bij elkaar te krijgen en ze de Titanen een halt toe te roepen. Doe onderzoek naar nieuwe technologie om op die manier betere verdedigingsmechanismen te bouwen. Revenge of the Titans biedt een mix van strategie en tower defense.

Revenge of the Titans biedt vijftig levels op verschillende planeten. Bijna dertig gebouwen en veertig technologieen om te ontwikkelen en te ontdekken. Deze strategiegame biedt flink wat diepgang voor de doorgewinterde pc-gamer!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.