Restaurant empire
Restaurant empire

Restaurant empire

Vanaf:19,99

Restaurant Empire is een managementgame waarin jij de baas bent om een restaurantimperium. Jij bepaald alles, van de inkoop tot aan het personeel tot aan het menu en de topkok die je in huis haalt voor je gasten.Om het perfect menu op tafel te krijgen, moet je flink wat werk verrichten. De kok moet


EAN
5050740021464
Merk
Activision blizzard
Model
RESTAURANT EMPIRE

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Restaurant Empire is een managementgame waarin jij de baas bent om een restaurantimperium. Jij bepaald alles, van de inkoop tot aan het personeel tot aan het menu en de topkok die je in huis haalt voor je gasten.

Om het perfect menu op tafel te krijgen, moet je flink wat werk verrichten. De kok moet de perfecte mix van ingrediënten beschikbaar hebben, daarnaast is ook de locatie van je restaurant belangrijk en heeft de inrichting een speciale 'touch' nodig. Het is aan jou om dit voor elkaar te krijgen, en zo van één restaurant een geheel imperium te maken.

Zorg dat je de beste meubels in huis haalt, en bovendien een goede leverancier hebt van je voedsel. Hierbij moet je bijvoorbeeld letten op de prijs, de kwaliteit en de snelheid van de leveringen. Zorg ervoor dat je nooit tekort hebt, maar ook dat je nooit teveel overhoudt! Alleen met de beste recepten kan je mensen naar je restaurant lokken. Als je helemaal gek wilt doen, kan je optredens regelen voor ín je restaurant. Dan ben je helemaal goed bezig!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.