Real heroes: firefighter
Real heroes: firefighter

Real heroes: firefighter

Vanaf:39,99

Bloed hete en dodelijke vlammen, voor de één angstaanjagend vooruitzicht, voor de ander een fascinerend fenomeen. Een echte held zijn komt voor in vele kinderwensen; later wordt ik brandweer man. In Real Heroes: Firefighter wordt deze droom werkelijkheid. Je bent net afgestudeerd op de brandweer a


EAN
8718144471106
Merk
Iceberg interactive
Model
REAL HEROES: FIREFIGHTER

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Bloed hete en dodelijke vlammen, voor de één angstaanjagend vooruitzicht, voor de ander een fascinerend fenomeen. Een echte held zijn komt voor in vele kinderwensen; later wordt ik brandweer man. In Real Heroes: Firefighter wordt deze droom werkelijkheid. Je bent net afgestudeerd op de brandweer academie en krijgt een kans aan de slag te gaan bij de brandweer kazerne in de grote stad. Trek die met roet besmeurde laarzen aan en geef je carrière een kickstart. Krijg de brand onder controle. Gebruik de kneepjes van het vak om mensen te redden uit de vlammen. Ervaar de helse duisternis en explosieve omgeving samen met jouw team, Engine Company 13, doormiddel van een story-driven avontuur in deze unieke first-person simulatie.

Kenmerken:  • Ervaar deze cell-shaded, niet geweldadige, shooter voor PC. Wordt de held die in je verscholen zit.

  • Bestrijd de vlammen samen met je collega's in 9 unieke levels en locaties en vind je weg door de uitdagende 7+ uur durende gameplay.

  • Gebruik realistisch brandweer materiaal om overlevende te redden en zelf levend uit de vlammen te komen: brandslangen, bijlen, koevoeten, blussers, straalpijpen etc.

  • De Thinking Fire technologie zorgt voor een geraffineerde en gevaarlijke vijand. De vlammen lijken hun eigen gang te gaan. De verschillende moeilijkheidslevels kunnen de hitte behoorlijk opschroeven.

  • Stemacteurs uit Hollywood, onder andere James Marsters (Buffy), Jack McGee (Rescue Me), Michael Jace (The Shield), Jamie Kennedy (Ghost Whisperer) en Jenette Goldstein (Aliens).

  • Een grote collectie aan verzamelbare items.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.