Ranch rush
Ranch rush

Ranch rush

Vanaf:19,99

In Ranch Rush begint een boerderij in een warm land. Oogsten in de zon met een lekkere koele zeebries op je hoofd is een stuk leuker dan in het regenachtige Nederland een akker omploegen! Ranch Rush laat je allerlei gewassen planten en oogsten. Een boerderij is natuurlijk niet compleet zonder schat


EAN
8718274540642
Merk
Easy interactive
Model
RANCH RUSH

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
In Ranch Rush begint een boerderij in een warm land. Oogsten in de zon met een lekkere koele zeebries op je hoofd is een stuk leuker dan in het regenachtige Nederland een akker omploegen!

Ranch Rush laat je allerlei gewassen planten en oogsten. Een boerderij is natuurlijk niet compleet zonder schattige dieren als koeien en schapen. Daarnaast kun je naar het meer lopen voor wat opwindend visplezier om munten voor je boerderij te verdienen!

Er zijn allerlei leuke upgrades voor de machines in je boerderij te verdienen. Spaar voor de melkmachine in Ranch Rush en een automatisch watersysteem. Een beetje hulp kan geen kwaad, want één vervelende plaag kan zomaar je hele oogst vernietigen!

Speel 160 spannende levels in drie verschillende speltypes in Ranch Rush. Zo kun je het verhaal doorlopen of gewoon in alle rust van je boerderij genieten!

Zaai en ontdek hoe leuk oogsten kan zijn in Ranch Rush!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.