Rail cargo simulator
Rail cargo simulator

Rail cargo simulator

Vanaf:14,99

Jij bent hoofd van een rangeerterrein en je richt je op het coördineren van het goederenverkeer. Coördineer het goederenverkeer met de beschikbare rangeerlocomotieven door zo efficiënt mogelijk gebruik te maken van de rangeerheuvels.In de carrièremodus begin je met werken op een klein rangeerter


EAN
8716051051954
Merk
Unique
Model
RAIL CARGO SIMULATOR

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Jij bent hoofd van een rangeerterrein en je richt je op het coördineren van het goederenverkeer. Coördineer het goederenverkeer met de beschikbare rangeerlocomotieven door zo efficiënt mogelijk gebruik te maken van de rangeerheuvels.

In de carrièremodus begin je met werken op een klein rangeerterrein. In de loop van de tijd en als gevolg van je inspanningen, werk je jezelf omhoog naar grotere rangeerterreinen. Een level wordt opgelost beschouwd als de treinen op de juiste manier opgesteld zijn.

Maar wees voorzichtig, onvoorziene voorvallen hebben altijd een invloed op de actuele gebeurtenissen, zoals: Problemen met de wagons zoals brandschade en defecten aan spoorrails.

De omgeving van het rangeerterrein is tevens van invloed op het spel. De nabijheid van een bos veroorzaakt bijvoorbeeld een extra toename van het transport van boomstammen. Wanneer je tien taken succesvol uitgevoerd hebt, maak je een promotie naar een groter rangeerterrein.

Kenmerken:Gedetailleerde 3D landschappen
Intrigerend, zich ontwikkelend verhaal
Verschillende weersomstandigheden
Dag en nacht modus
Diverse taken
Langdurige plezierfactor Bij aankoop van dit product ga je ermee akkoord dat je nog gevraagd kunt worden om, voorafgaand aan het downloaden van het product, licentievoorwaarden van de leverancier van dit product te accepteren

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.