Rage - anarchy edition
Rage - anarchy edition

Rage - anarchy edition

Vanaf:49,98

Rage: Anarchy Edition is een speciale editie van het schietspel Rage. Rage: Anarchy Edition wordt geleverd met diverse in-game voordelen, zoals een sterke gun, een buggy om mee te rijden, een vuistwapen en speciale Crimson bepantsering. Deze Anarchy Edition is alleen verkrijgbaar als pre-order.Maak


EAN
0093155141049
Merk
Bethesda
Model
RAGE - ANARCHY EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Rage: Anarchy Edition is een speciale editie van het schietspel Rage. Rage: Anarchy Edition wordt geleverd met diverse in-game voordelen, zoals een sterke gun, een buggy om mee te rijden, een vuistwapen en speciale Crimson bepantsering. Deze Anarchy Edition is alleen verkrijgbaar als pre-order.

Maak je borst nat voor een schietspel in een bedorven, duistere, postapocalyptische wereld. De wereld van Rage is niet voor doetjes. Opdrachten liggen voor je klaar, en de strijd voor leven en dood is begonnen.

Rage is de nieuwste shooter van Id Software. Deze studio bracht je eerder klassiekers als Doom en Quake. Inmiddels zijn deze shooters links en rechts ingehaald, maar dat wordt met Rage weer helemaal rechtgezet. Bereid je voor op harde actie in een kapotgeschoten wereld!

Welkom in de Wasteland. Op 23 augustus 2037, Apophis 99542 landt op aarde. Met een kracht van 2,4 miljoen megaton verwoest het binnen 26 seconden dertig procent van al het leven op aarde. De rest overleeft, is verwond, sterft pas later of muteert. Binnen een jaar is tachtig procent van het leven verdwenen.

Flink voor de explosie zijn Arks gebouwd om het leven op aarde te bewaren. Deze ruimteschepen bevat de zaadjes die aarde nieuw leven moeten geven. Wanneer jij met een Ark weer op aarde landt, blijkt lang niet iedereen dood. Een gemuteerd volk heeft de wereld overgenomen en wil jou te grazen nemen!

De graphics van Rage zetten een nieuwe mijlpaal in de wereld van first-person-shooters. De gigantische spelwereld is zeer uitgestrekt en zit boordevol details. Elke rotsformatie, grasspriet en nederzetting in het landschap is met de hand gemaakt en dat geeft een prachtig resultaat!

Rage is niet alleen een schietspel, maar bevat ook race-elementen. Met speciale zandbuggy's en andere voertuigen kun je snel de enorme spelwereld verkennen. Ook is het mogelijk je eigen auto van allerlei upgrades te voorzien. Daarnaast bevat het Rage rollenspelelementen waaronder de mogelijk om wapens en kleding aan te passen!

Stap in een nieuwe generatie shooters met Rage!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.