Profiler the hopscotch killer
Profiler the hopscotch killer

Profiler the hopscotch killer

Vanaf:9,07

Stap in de schoenen van een echte speurneus. In Profiler: The Hopscotch Killer moet jij misdaden onderzoeken, aanwijzingen vinden en de seriemoordenaar opsporen. Kan jij de spanning van deze zoek-en-vind-game aan? Juffrouw Black vervangt binnenkort agent Deckard. Hij gaat met pensioen. Nog een paar


EAN
5050740023543
Merk
Mastertronic
Model
PROFILER THE HOPSCOTCH KILLER

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Stap in de schoenen van een echte speurneus. In Profiler: The Hopscotch Killer moet jij misdaden onderzoeken, aanwijzingen vinden en de seriemoordenaar opsporen. Kan jij de spanning van deze zoek-en-vind-game aan?

Juffrouw Black vervangt binnenkort agent Deckard. Hij gaat met pensioen. Nog een paar dagen heeft de agent nodig om de jonge dame de kneepjes van het vak bij te brengen, maar deze nieuwe zaak is wel bijzonder. Er ligt een structuur te zitten in de 'ongelukjes' en zelfmoorden. Er is een moordenaar actief die erg secuur te werk gaat.

Het is jouw taak juffrouw Black en agent Deckard te helpen deze crimineel op te pakken. Jij kunt meer moorden voorkomen!

Via een speciale zoomfunctie is het mogelijk om de spelwereld in nog meer detail te bekijken. Objecten, vingerafdrukken, zelfs de kleinste speld kan een nuttige aanwijzing blijken te zijn. Doe je best en vind het antwoord, want iemand moet die moordenaar een halt toe roepen!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.