Pro cycling manager 2008 (silver edition)
Pro cycling manager 2008 (silver edition)

Pro cycling manager 2008 (silver edition)

Vanaf:28,99

In Pro Cycling Manager: Tour de France 2008 is het de bedoeling dat jij je eigen team gaat beheren gedurende de virtuele versie van de Tour De France. Afhankelijk van je prestaties krijg je betere sponsoren en kan je betere renners binnen halen. Zelf ben je de manager van één van de 65 teams die m


EAN
3512289014809
Merk
Thq
Model
PRO CYCLING MANAGER 2008 (SILVER EDITION)

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
In Pro Cycling Manager: Tour de France 2008 is het de bedoeling dat jij je eigen team gaat beheren gedurende de virtuele versie van de Tour De France. Afhankelijk van je prestaties krijg je betere sponsoren en kan je betere renners binnen halen. Zelf ben je de manager van één van de 65 teams die meedoen aan de Tour. Het is jouw taak om een team bij elkaar te krijgen, sponsors te vinden en natuurlijk moet er geld beschikbaar worden gesteld om de jongens klaar te stomen voor datgene wat nog komen gaat.

In totaal zijn er 180 verschillende races verwerkt in Pro Cycling Manager: Tour de France 2008 die stuk voor stuk volledig driedimensionaal op je beeldscherm worden getoverd. Het is jouw taak om tijdens deze wedstrijden de meest optimale tactiek te kiezen. Want op welk moment zet je de demarrage in? Moet er een vos mee op jouw topman te steunen? Er zijn veel keuzes die gemaakt moeten worden, en die keuzes liggen in jouw handen!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.