Prison tycoon 4 supermax
Prison tycoon 4 supermax

Prison tycoon 4 supermax

Vanaf:24,99

Het beheren van een gevangenis in Prison Tycoon 4: Supermax kan geen pretje zijn. Boeven willen altijd ontsnappen, en bovendien zijn het geen lieverdjes. Ondertussen ben jij als gevangenisbeheerder verantwoordelijk voor het welzijn van je gevangen. Het is dus zaak om groepsvorming tegen te gaan, bew


EAN
7350002939093
Merk
Valuesoft
Model
PRISON TYCOON 4 SUPERMAX

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Het beheren van een gevangenis in Prison Tycoon 4: Supermax kan geen pretje zijn. Boeven willen altijd ontsnappen, en bovendien zijn het geen lieverdjes. Ondertussen ben jij als gevangenisbeheerder verantwoordelijk voor het welzijn van je gevangen. Het is dus zaak om groepsvorming tegen te gaan, bewakers om te leren gaan met agressie en gewonden te helpen met een medische staf.

In Prison Tycoon 4: Supermax begin je met een simpele gevangenis, maar wanneer jij de gevangenen goed in toom weet te houden, kan jouw gevangenis uitgroeien tot een gigantische fort met maximale beveiliging. Jij bepaalt de veiligheid en mate van respect binnen de muren.

Elke afdeling moet adequate bewaakt worden, maar dat betekent niet dat ze allemaal even streng moeten zijn. Het is aan jou om de strengheid aan te passen aan de gevaarlijkheid van gevangenen. Ook bepaal je de loon en daarmee ook het moraal van je bewakers, pas dus goed op!

De meest gevaarlijke boefjes kan je 23 uur per dag in de bajes plaatsen, maar uiteindelijk moeten ze toch 1 uur buiten rondlopen. Houd ze dus goed in de gaten. En wanneer je een beetje geld wilt verdienen, kan je fabrieken bouwen waar de gevangenen kunnen werken.

Prison Tycoon 4: Supermax geeft jou de kans om over het leven van gevangenen te bepalen. Laat jij ze vrij of gooi je de sleutel weg en laat je ze hun straf uitzitten? Bovendien moet je oppassen voor de vorming van gangs, want voor je het weet nemen deze bendes jouw tent over en dan heb je pas echt problemen!

Beheer het leven in en om een gevangenis in Prison Tycoon 4: Supermax!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.