Prince of persia: the forgotten sands
Prince of persia: the forgotten sands

Prince of persia: the forgotten sands

Vanaf:28,55

'Prince of Persia: The Forgotten Sands' is een nieuw avontuur binnen het universum van 'Prince of Persia: The Sands of Time'. Nadat de prins het rijk van zijn vader verliet om zijn gelijk te bewijzen, arriveerde hij in een mysterieus gebied. Een kwaad schuilt hier, en de prins moet vertrouwen op zij


EAN
3307212805667
Merk
Ubisoft
Model
PRINCE OF PERSIA: THE FORGOTTEN SANDS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
'Prince of Persia: The Forgotten Sands' is een nieuw avontuur binnen het universum van 'Prince of Persia: The Sands of Time'. Nadat de prins het rijk van zijn vader verliet om zijn gelijk te bewijzen, arriveerde hij in een mysterieus gebied. Een kwaad schuilt hier, en de prins moet vertrouwen op zijn acrobatische vaardigheden en krachten om te overleven!

De vaardigheden van de prins moeten in 'Prince of Persia: The Forgotten Sands' worden aangewend om de obstakels uit de game te passeren. Met unieke krachten kan de prins zand verplaatsen en op die manier geheime gebieden ontdekken. In 'Prince of Persia: The Forgotten Sands' zijn krachten en vaardigheden erg belangrijk!

'Prince of Persia: The Forgotten Sands' maakt gebruik van een geheel nieuw geproduceerde engine om de wereld van 'Prince of Persia: The Forgotten Sands' optimaal te kunnen tonen op de PC.

'Prince of Persia: The Forgotten Sands' komt samen met de verfilming van 'Prince of Persia' uit, maar de film heeft wat betreft het verhaal niets te maken met de game.

Ga op het puntje van je stoel zitten voor de gevechten met mythologische beesten en kolossale eindbazen in 'Prince of Persia: The Forgotten Sands'!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.