Potion bar
Potion bar

Potion bar

Vanaf:15,49

Je hebt met een klant afgesproken in een kroeg in de smalle straatjes van de oude stad. Maar alles is donker en je vindt een raadselachtig briefje. Plots verschijnen er vreemde patronen en word je gedwongen om achter de bar van de dubieuze maar uitdagende "Potion Bar" te staan. Kun jij iedereen beto


EAN
8715181996425
Merk
Denda
Model
POTION BAR

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Je hebt met een klant afgesproken in een kroeg in de smalle straatjes van de oude stad. Maar alles is donker en je vindt een raadselachtig briefje. Plots verschijnen er vreemde patronen en word je gedwongen om achter de bar van de dubieuze maar uitdagende "Potion Bar" te staan. Kun jij iedereen betoveren met jouw zelfgemaakte brouwsels?

Brouw overheerlijke drankjes met Regenboogspray en Vampiertanden en serveer ze aan je klanten in Potion Bar. Decoreer glazen met wilde lotussen en Feniks veren. Jouw uniek gebrouwde mengsels bevatten onvoorstelbare krachten, ingrediënten om jonger te worden en hulpmiddelen om de geheimen van het universum te achterhalen. Reis over de wereld en door de ruimte, beleef voorspellende dromen en los het raadselachtige mysterie op!

Brouw nieuwe drankjes en reis naar verre oorden terwijl je leuke mini-games speelt. Betover tovenaars, heksen en magiërs met jouw zelfgemaakte drankjes! Potion Bar is volledig Nederlandstalig zodat werkelijk iedereen aan het brouwen kan slaan!

Duik vandaag nog in de betoverende wereld van magie in Potion Bar op de pc!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.