Ports
Ports

Ports

Vanaf:39,99

Havens zijn het levensbloed van de economie van een land, een hoeksteen van de handel en commercie. Stap in de drukke wereld van het laden en lossen met uiteenlopende goederen in Ports! Ports laat je alles van auto's tot containers en bulkgoederen in je haven opslaan in een reeks van uitdagende mis


EAN
5060020474781
Merk
Excalibur
Model
PORTS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Havens zijn het levensbloed van de economie van een land, een hoeksteen van de handel en commercie. Stap in de drukke wereld van het laden en lossen met uiteenlopende goederen in Ports!

Ports laat je alles van auto's tot containers en bulkgoederen in je haven opslaan in een reeks van uitdagende missies. Vecht tegen de klok om schepen zo snel mogelijk te laden en te lossen. In de wereld van drukke internationale havens krijg je de mogelijkheid om te investeren in meer specialistische voertuigen en gereedschappen. Zo groeit je haven langzaam uit tot een belangrijke schakel in de economie!

Ga je gebruikmaken van een heftruck, een kraan of een andere laders in Ports? De keuze is aan jou, maar pas op voor bevroren goederen die dreigen te ontdooien of een kapitein die staat te popelen om uit te varen tijd. Time management is van levensbelang in Ports!

Ben jij klaar voor de uitdaging van scheepsvaartleveringen?

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.