Port royale 3 - gold edition
Port royale 3 - gold edition

Port royale 3 - gold edition

Vanaf:12,00

Word jij de machtigste man in de nieuwe wereld?De Port Royale 3 Gold Edition bevat de bekroonde business simulatie Port Royale en de officiële uitbreiding Treasure Island. Deze game plaatst de speler in het Caribische gebied van de 17de eeuw. De zeemachten Spanje, Engeland, Frankrijk en Nederland s


EAN
4260089415652
Merk
Global distributie b.v.
Model
PORT ROYALE 3 - GOLD EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Word jij de machtigste man in de nieuwe wereld?
De Port Royale 3 Gold Edition bevat de bekroonde business simulatie Port Royale en de officiële uitbreiding Treasure Island. Deze game plaatst de speler in het Caribische gebied van de 17de eeuw. De zeemachten Spanje, Engeland, Frankrijk en Nederland strijden om de macht van koloniën. Jij kunt de machtigste man in de nieuwe wereld worden. Er zijn drie campagnes waaruit je kunt kiezen: de avonturier, de handelaar of de piraat. Hoe bouw jij je imperium op?

Gameplay
Ben je klaar voor spannende zeeslagen? Stad- en kustbelegeringen, aanvallen, plunderingen en immense rijkdom en macht? Het zijn woelige tijden in de Caribbean. Handels konvooien vervoeren goederen, militaire konvooien beveiligen de handelsroutes en gaan de strijd aan met politieke tegenstanders en piraten. Dit eindeloze spel biedt tal van mogelijkheden. Unieke en uitdagende scenario's. Word jij de machtigste man in de nieuwe wereld? Geniet van verbluffende 3D graphics. Ga terug in de tijd en schrijf historie!

Kenmerken:
- Port Royale 3 Gold Edition: Drie unieke single player campagnes: de handelaar, avonturier en piraat. Spannende zeeslagen, stad en kust belegeringen, invallen en plunderingen voor de avontuurlijke speler, macht en rijkdom voor de commercieel georiënteerde speler. Zestien verschillende typen schepen; zoals krachtige galjoenen. Zestig totaal verschillende steden; van Port-au-Prince naar Tortuga. Competitieve multiplayer modus voor maximaal vier spelers. Een volledige gesimuleerde productmodus zorgt voor een dynamisch handelssysteem; een complex samenspel van vraag en aanbod.

Heb jij zeebenen en een handelsgeest?

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.