Planetary annihilation
Planetary annihilation

Planetary annihilation

Vanaf:19,99

Planetary Annihilation Early Access Edition bevat:- Vroegtijdig toegang tot het spel.- Twee exclusieve in-game Commanders.- Orchestral Soundtrack (MP3).- Digital Wallpaper.Koloniseer zonnestelsels, vermorzel hele werelden en vernietig je tegenstanders in epische gevechten met meerdere spelers en dui


EAN
9006113007210
Merk
Nordic games
Model
PLANETARY ANNIHILATION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Planetary Annihilation Early Access Edition bevat:
- Vroegtijdig toegang tot het spel.
- Twee exclusieve in-game Commanders.
- Orchestral Soundtrack (MP3).
- Digital Wallpaper.

Koloniseer zonnestelsels, vermorzel hele werelden en vernietig je tegenstanders in epische gevechten met meerdere spelers en duizenden eenheden. Planetary Annihilation tilt real-time strategy naar planetaire hoogten. Bestuur ronkende, krachtige oorlogstanks, enorme bommenwerpers en een arsenaal van onderzeeers, bots, orbitale eenheden en oorlogsschepen. Gebruik hele planeten als basis en stuur je oorlogsmachine naar andere hemellichamen. Speel met maximaal 40 spelers in epische free-for-alls of vecht tegen de AI. Voorzie asteroiden van raketten en laat ze inslaan op planeten van tegenstanders om ze in kraters te veranderen. Winnen is niet genoeg. Alles moet kapot.

Kenmerken:
- HET ZONNESTELSEL IS JE SPEELTUIN: Ontgin planeten en hele asteroidegordels om je economie aan te jagen, werelden te koloniseren en vernietigende wapens naar vijandelijke planeten te sturen. - Vecht om controle over een zonnestelsel of begin een galactische oorlog en eis een heel melkwegstelsel op.
- BESTUUR EEN OORLOGSMACHINE: Maak alles kapot met maritieme eenheden, luchteenheden, grondeenheden en orbitale eenheden. Bestuur ronkende, krachtige oorlogstanks, enorme bommenwerpers en een arsenaal van onderzeeers, bots, orbitale eenheden en oorlogsschepen.
- MULTIPLAYER OF SOLOPLAY: Voer de galactische oorlog alleen of in een serie multiplayergames. - Speel een skirmish om scherp te blijven.
- CONTINU DOORLOPENDE ECONOMY: De economie in Planetary Annihilation gaat net zo snel als jijzelf. Bouw tijdens het spelen metaalextractors en energiecentrales om de kosten van je heerschappij terug te verdienen.
- GAMEPLAY VOOR MAXIMAAL 40 SPELERS: Ga een duel aan met je beste vriend/grootste vijand of creeer enorme free-for-alls en teamgerichte oorlogen.
- DRM-VRIJ: Maak verbinding met de servers van UberNet of je eigen priveserver, of speel offline: jij kiest.
- KLEINSCHALIGE SKIRMISHES OF TOTALE OORLOG: Geen maximum voor het aantal eenheden. Speel zoals jij wilt. - Videoweergave wanneer jij dat wilt: Met ChronoCam kun je opnamen van de match weergeven om precies te zien wat zich tijdens de strijd heeft afgespeeld.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.