Planescape torment
Planescape torment
Planescape torment

Planescape torment

Vanaf:5,99

Planescape: Torment is een klassiek rollenspel volgens de oude stempel. Je speelt een naamloos en onsterfelijk hoofdpersoon op een zoektocht naar zijn verleden, zijn identiteit en zijn rol in de Planescape-wereld! Planescape: Torment is gebaseerd op de fantasywereld van het succesvolle Advanced Dun


EAN
7350002939536
Merk
Vivendi / sierra
Model
PLANESCAPE TORMENT

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Planescape: Torment is een klassiek rollenspel volgens de oude stempel. Je speelt een naamloos en onsterfelijk hoofdpersoon op een zoektocht naar zijn verleden, zijn identiteit en zijn rol in de Planescape-wereld!

Planescape: Torment is gebaseerd op de fantasywereld van het succesvolle Advanced Dungeons & Dragons-spel en combineert de beste elementen van het succesvolle Baldur's Gate met een boeiende verhaallijn, goed geschreven dialogen en mooie graphics!

In Planescape: Torment ga je met The Nameless One op avontuur in de sombere stad Sigil en de ondergrondse catacomben. Het verhaal leidt van daaruit naar de bizarre werkelijkheid van alternatieve dimensies. Ga de dialoog aan met honderden karakters, los puzzels op en vecht tegen vijanden in dit fantasievolle en epische verhaal!

Planescape: Torment laat je medestrijders kiezen in drie verschillende character classes (Fighter, Mage, Thief). Je kunt ;etterlijk honderden wapens, items, spreuken, en "tatoeages" verzamelen om The Nameless One of een van de verschillende teamleden sterker te maken!

Ontdek je ware identiteit in Planescape: Torment!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.