Pickers
Pickers

Pickers

Vanaf:17,72

Doe mee aan de ultieme jacht naar vergeten schatten in ""Pickers"", een spel waarin stOf en roest kunnen leiden naar grote rijkdom!De competitie is begonnen om erachter te komen wie de beste Verzamelaar is in Amerika. Als eigenaar van de ""Roesting Goud Antiekwinkel"" ben jij uitgenodigd om mee te d


EAN
8715181993233
Merk
Denda
Model
PICKERS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen

Doe mee aan de ultieme jacht naar vergeten schatten in ""Pickers"", een spel waarin stOf en roest kunnen leiden naar grote rijkdom!


De competitie is begonnen om erachter te komen wie de beste Verzamelaar is in Amerika. Als eigenaar van de ""Roesting Goud Antiekwinkel"" ben jij uitgenodigd om mee te doen. Start het busje en rijdt het land in omdat je antiek nodig hebt voor je veilingen. Kun jij de beste Antiekverzamelaar worden?

Doorzoek autosloperijen, oude schuren en rommelige kelders om de meest waardevolle producten te vinden in deze uitdagende game waarin jij zelf de actie bepaalt! Knap je voorwerpen op Of verkoop ze in originele staat en probeer zoveel mogelijk geld te verdienen. Ding af met eigenaardige karakters, raadpleeg experts om te voorkomen dat je wordt opgelicht en combineer voorwerpen om hun waarde te verhogen. Hoe hoger de winst, hoe groter je kans om de beste Antiekverzamelaar van het land te worden!

Meer over het spel:


Zoek naar de meest waardevolle antiek in dit leuke zoek en vind avontuur

Doorzoek vele locaties naar de beste voorwerpen voor de leukste prijzen

Verbeter je producten Of verkoop ze in hun originele staat

Test jouw ""afding-kwaliteiten"" in deze unieke uitdaging

Nederlandstalig spel


SYSTEEMEISEN


•" Besturingssysteem: Windows XP/Vista/7


• Processor: 1.8 GHz


• Geheugen: 1024 MB RAM


• DirectX: versie 9.0

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.