Phobos
Phobos

Phobos

Vanaf:10,90

Phobos 1953 is een horror-avontuur gebaseerd op een eigen project uit de tijd van de Russische Republiek, de USSR. De geheime dienst KGB voerde absurde experimenten uit op mensen waarbij de grenzen van de menselijke ziel opgezocht werden.De speler zit in een voormalige bunker van de USSR in de jaren


EAN
4020636114786
Merk
Uig entertainment
Model
PHOBOS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Phobos 1953 is een horror-avontuur gebaseerd op een eigen project uit de tijd van de Russische Republiek, de USSR. De geheime dienst KGB voerde absurde experimenten uit op mensen waarbij de grenzen van de menselijke ziel opgezocht werden.

De speler zit in een voormalige bunker van de USSR in de jaren vijftig. Daar werden in geheime laboratoria allerlei verboden experimenten uitgevoerd. De duistere atmosfeer van het spel maakt het geheel des te benauwender. Wie durft te raden wat voor geheime experimenten hier door de KGB, en dat waren geen lieverdjes, werden uitgevoerd?

De game bevat, eng genoeg, bunkers die gebaseerd zijn op de bouwplannen van bunkers die echt hebben bestaan. Phobos 1953 zit vol met duisternis, enge locaties en dit alles in een vijftiger jaren stijltje. Het avontuur is vooral gebaseerd op puzzels, maar dat maakt het spel zelf niet minder eng!

Wat voor horrorscenario's ga jij ontdekken in Phobos 1953?

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.