Painkiller: resurrection
Painkiller: resurrection

Painkiller: resurrection

Vanaf:1,00

Painkiller: Resurrection is een schietspel dat gespeeld wordt vanuit de ogen van de hoofdpersoon, Wild Bill Sherman. Al schietend met een speciaal wapen zal je gigantisch veel monsters moeten omleggen.Wild Bill Sherman is een moordenaar in dienst van de Amerikaanse CIA. Het is zijn taak om criminele


EAN
9006113000495
Merk
Dreamcatcher
Model
PAINKILLER: RESURRECTION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Painkiller: Resurrection is een schietspel dat gespeeld wordt vanuit de ogen van de hoofdpersoon, Wild Bill Sherman. Al schietend met een speciaal wapen zal je gigantisch veel monsters moeten omleggen.

Wild Bill Sherman is een moordenaar in dienst van de Amerikaanse CIA. Het is zijn taak om criminelen te stoppen, maar er wordt een politiek spel gespeeld en nu moet hij concurrerende politici vermoorden. Dat klopt natuurlijk niet. Op het moment dat Sherman de bom geplaatst heeft, krijgt hij spijt. De autobom gaat echter af, en Sherman wordt weggesmeten door de explosie. Hierbij komt ook hij om het leven.

Will Bill Sherman ontwaakt, en bevindt zich in het hiernamaals. Dit is echter geen hemel, maar een wereld vol monsters. Wild Bill Sherman bevindt zich in het Purgatorium. Hier worden de doden verdeeld over de hemel en de hel. Daarnaast is dit een plaats waar oorlog wordt gevoerd tussen de twee partijen, en beiden willen jouw hulp!

Painkiller: Resurrection is een first person shooter met razendsnelle actie in zowel single player en multiplayer levels. Painkiller: Resurrection heeft nieuwe demonische wapens en kent meer dan 40 verschillende smerig enge monsters die rechtstreeks uit de poorten van de hel zijn getrokken.

Red jezelf van een eeuwigheid in het vagevuur door smerige monsters af te schieten in Painkiller: Resurrection!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.