Painkiller battle out of hell
Painkiller battle out of hell

Painkiller battle out of hell

Vanaf:14,99

Painkiller: Battle Of Hell is een uitbreiding voor de first-person-shooter Painkiller. Bereid je voor op nieuwe wapens, levels, modes en verbeterde graphics! Painkiller: Battle Of Hell bevat 2 nieuwe geweren. Een Flamethrower met explosieve granaten en een machinegeweer met extra zware patronen. Je


EAN
3700265670020
Merk
Onbekend
Model
PAINKILLER BATTLE OUT OF HELL

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Painkiller: Battle Of Hell is een uitbreiding voor de first-person-shooter Painkiller. Bereid je voor op nieuwe wapens, levels, modes en verbeterde graphics!

Painkiller: Battle Of Hell bevat 2 nieuwe geweren. Een Flamethrower met explosieve granaten en een machinegeweer met extra zware patronen. Je krijgt 10 nieuwe levels voorgeschoteld waaronder Pirate Ships, Orphanage, WWII Battlefield, Loony Land, Colisseum, en de beruchte City of the Dead. Verder bevat de uitbreiding nieuwe multiplayer mogelijkheden, Tarrot Cards en verbeterde grafische effecten.

Painkiller: Resurrection is een schietspel dat gespeeld wordt vanuit de ogen van de hoofdpersoon, Wild Bill Sherman. Al schietend met speciale wapens zal je gigantisch veel monsters moeten omleggen.

Wild Bill Sherman is een moordenaar in dienst van de Amerikaanse CIA. Het is zijn taak om criminelen te stoppen, maar er wordt een politiek spel gespeeld en nu moet hij concurrerende politici vermoorden. Dat klopt natuurlijk niet. Op het moment dat Sherman de bom geplaatst heeft, krijgt hij spijt. De autobom gaat echter af, en Sherman wordt weggesmeten door de explosie. Hierbij komt ook hij om het leven.

Will Bill Sherman ontwaakt, en bevindt zich in het hiernamaals. Dit is echter geen hemel, maar een wereld vol monsters. Wild Bill Sherman bevindt zich in het Purgatorium. Hier worden de doden verdeeld over de hemel en de hel. Daarnaast is dit een plaats waar oorlog wordt gevoerd tussen de twee partijen, en beiden willen jouw hulp!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.