Omerta: city of gangsters
Omerta: city of gangsters

Omerta: city of gangsters

Vanaf:3,00

Omerta: City of Gangsters is een simulatiegame vol met tactische turn-based actie. Kruip in de huid van een immigrant in Atlantic City tijdens de drooglegging in de jaren '20 en werk jezelf omhoog op de criminele ladder. Begin met een aantal kleine klussen, verzamel een meedogenloze bende om je heen


EAN
4260089414655
Merk
Kalypso
Model
OMERTA: CITY OF GANGSTERS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Omerta: City of Gangsters is een simulatiegame vol met tactische turn-based actie. Kruip in de huid van een immigrant in Atlantic City tijdens de drooglegging in de jaren '20 en werk jezelf omhoog op de criminele ladder. Begin met een aantal kleine klussen, verzamel een meedogenloze bende om je heen, steel grondgebied van rivaliserende bendes en groei uit tot de onbetwiste 'Godfather' van Atlantic City!

Je bent een beginnende crimineel en werkt je weg langzaam langs de delinquente ladder omhoog. Je stuurt je mannetjes op pad om grondgebied van rivaliserende clans te roven en informanten om te leggen. Beetje bij beetje verstevig je je positie om uit te groeien tot de onbetwiste baas.

In Omerta: City of Gangsters worden historische weergaves van de kuststad geprojecteerd. Je wordt geacht een strategie op te stellen en continu informatie in te winnen om de stad onder controle te houden. Tactiek is van levensbelang om je vege lijf te redden tijdens helse vuurgevechten. Je beschikt over vijftien verschillende personages met elk zijn eigen persoonlijkheid en achtergrond die je zelf kan samenstellen. Tevens kan je in de multiplayermodus met meerdere spelers eropuit trekken.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.