Oil rush  (dvd-rom)
Oil rush  (dvd-rom)

Oil rush (dvd-rom)

Vanaf:22,99

Oil Rush is een real-time strategiegame op zee waarin de jacht op olie centraal staat. Oil Rush combineert de strategische uitdaging van een klassieke strategiegame met het pure plezier van Tower Defense. Ben jij klaar voor de brute strijd om het kostbare zwarte goud?De strijd om olie is in Oil Rush


EAN
8718144471212
Merk
Iceberg interactive
Model
OIL RUSH (DVD-ROM)

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Oil Rush is een real-time strategiegame op zee waarin de jacht op olie centraal staat. Oil Rush combineert de strategische uitdaging van een klassieke strategiegame met het pure plezier van Tower Defense. Ben jij klaar voor de brute strijd om het kostbare zwarte goud?

De strijd om olie is in Oil Rush uitgemond in een zeeoorlog tussen verschillende legers op de grenzeloze wateren van een post-apocalyptische wereld. Pomp het altijd-zo-kostbare zwarte goud naar boven met behulp van booreilanden, laat platformen vast en vernietig de vijand op de zee en in de lucht!

Oil Rush steekt de bekende gameplay van een strategiegame in een Tower Defence-jasje. Versterk je eigen productieplatformen en booreilanden of stuur gevechtsgroepen in de vorm van marine en lucht-eenheden op vijandelijke booreilanden af!

In de bizarre wereld van Oil Rush kunnen alleen de aller- allersterksten overleven! Hoeveel heb jij over voor rijkdom en macht?

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.