Oil platform simulator
Oil platform simulator

Oil platform simulator

Vanaf:17,99

Olie is het zwarte goud waarop onze economie draait. De grote bedrijven speuren de wereld af op zoek naar steeds verder uitstervende oliebronnen. Doe mee aan de jacht, zowel in de Noordzee als de Golf van Mexico, in het spannende Oil Platform Simulator!Oil Platform Simulator geeft je een enorme reek


EAN
5060020475153
Merk
Excalibur
Model
OIL PLATFORM SIMULATOR

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Olie is het zwarte goud waarop onze economie draait. De grote bedrijven speuren de wereld af op zoek naar steeds verder uitstervende oliebronnen. Doe mee aan de jacht, zowel in de Noordzee als de Golf van Mexico, in het spannende Oil Platform Simulator!

Oil Platform Simulator geeft je een enorme reeks instrumenten en apparatuur om waardevolle fossiele brandstoffen naar de oppervlakte te brengen. Beleef de spanning van het lokaliseren van een geschikte boorplek om vervolgens schepen met onderdelen er naartoe te brengen. Eenmaal gemonteerd ben je verantwoordelijk voor de vlotte doorstroming van olie van het platform naar raffinaderij!

Het behouden van je olie-quota gaat veel verder dan alleen het opzetten van je boorplatform. In Oil Platform Simulator moet je apparatuur onderhouden en boorkoppen op tijd vervangen om een ramp te voorkomen!

Beheer een vloot supertankers en zorg dat je olie over de hele wereld is verspreid in Oil Platform Simulator!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.