Of orcs and men
Of orcs and men

Of orcs and men

Vanaf:5,99

Of Orcs and Men is een rollenspel waarin een brute oorlog tussen het Rijk der Mensen en de orcs centraal staat. Mensen slachten de orcs en de goblins structureel af, en wanneer ze niet gedood worden, worden ze behandeld als slaven. In deze game speel je een hooggeplaatste soldaat van de orcs. Het is


EAN
3512899109674
Merk
Focus multimedia
Model
OF ORCS AND MEN

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Of Orcs and Men is een rollenspel waarin een brute oorlog tussen het Rijk der Mensen en de orcs centraal staat. Mensen slachten de orcs en de goblins structureel af, en wanneer ze niet gedood worden, worden ze behandeld als slaven. In deze game speel je een hooggeplaatste soldaat van de orcs. Het is jouw taak een einde aan dit bloedbad te maken.

Als lid van het legioen van de Bloodjaws, fanatieke strijders van de orcs, is het jouw taak de onmenselijkheden van de mensheid een halt toe te roepen. Vermoord de man die verantwoordelijk is voor de alles, de persoon die de jacht op de groenhuiden opende, de keizer zelf!

Een kleine goblin zal jou helpen, en al snel ontdek je dat de twee goed samen kunnen werken. Op basis van jouw prestaties ontwikkel je nieuwe vaardigheden en is het mogelijk de twee personages verder te ontwikkelen. De orc is krachtiger in de aanval en in het blokkeren van vijandelijke aanvallen, terwijl de goblin goed kan sluipen.

Deze twee helden moeten vele gevaren overwinnen. Moeten onderhandelen met de tovenaars, vechten tegen huurmoordenaars en de soldaten van het mensenrijk. Daarnaast stuiten zij op de zusters van Laments. Wanneer de wereld in chaos vervalt, is het aan jou om een einde aan al deze gruweldaden te maken!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.