Nyxquest: kindred spirits
Nyxquest: kindred spirits

Nyxquest: kindred spirits

Vanaf:15,99

In Nyxquest: Kindred Spirit vlieg jij mee met Nyx tijdens haar zoektocht naar haar vriend Icarus. In het oude Griekenland wonen fantastische mythische wezens en het lot van de mensheid is in handen van de goden. Indrukwekkende omgevingen vormen de achtergrond voor Nyxquest: Kindred Spirit. Al vlieg


EAN
4250230210373
Merk
Zuxxez
Model
NYXQUEST: KINDRED SPIRITS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
In Nyxquest: Kindred Spirit vlieg jij mee met Nyx tijdens haar zoektocht naar haar vriend Icarus. In het oude Griekenland wonen fantastische mythische wezens en het lot van de mensheid is in handen van de goden.

Indrukwekkende omgevingen vormen de achtergrond voor Nyxquest: Kindred Spirit. Al vliegend kan je op avontuur! Maar je moet wel oppassen want de spelwereld zit vol met vijanden. Nyx heeft jouw hulp nodig, jij moet haar beschermen. Anders kan ze haar missie nooit voltooien.

Jij maakt gebruikt die de goden jou hebben gegeven. Zeus en Eolus bieden jou krachten, maar je moet wel eerst ontdekken waar je die krachten kunt vinden in twaalf verschillende levens, puzzels gebaseerd op de mooie omgevingen en twintig relikwieën die je kunt vinden!

Kan jij Nyx helpen om te ontdekken wat er met haar vriend Icarus is gebeurd? Help Icarus te vinden!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.