Nuclear dawn
Nuclear dawn

Nuclear dawn

Vanaf:1,99

In Nuclear Dawn, neem je de rol van soldaat op in door oorlog verscheurde, post-apocalytische landschappen en verlaten moderne steden. Beleger je vijanden als bepantsterd, aanvallend of sluipende infanterie waarbij je veel verschillende wapens op tien unieke omgevingen hanteert om je missie te volbr


EAN
8718144471045
Merk
Iceberg interactive
Model
NUCLEAR DAWN

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
In Nuclear Dawn, neem je de rol van soldaat op in door oorlog verscheurde, post-apocalytische landschappen en verlaten moderne steden. Beleger je vijanden als bepantsterd, aanvallend of sluipende infanterie waarbij je veel verschillende wapens op tien unieke omgevingen hanteert om je missie te volbrengen. De first person shooter aktie in Nuclear Dawn is hard, snel en onvergeeflijk met wapens die meer op vaardigheden en tactiek leunen dan op puur en alleen reflexen en kennis van de maps.
Neem naast alle vuurgevechten in Nuclear Dawn ook de rol van commandant op en bekijk de actie van bovenaf. Verdeel je medespelers onder in squads en geef je ze tactische objectieven. Stippel de route van de hulpmiddelen van je leger uit, plan de productie van je benodigheden en structureer je leger in jouw voordeel. Gebruik het terrein in je voordeel; blokkeer het pad van je vijanden, vernietig hun hulpmiddelen en stamp hun plannen met een ijzeren vuist de grond in.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.