North  south
North  south

North south

Vanaf:15,50

North vs SouthIn het kleurrijke strategiespel NOORD tegen ZUID, speel je de leider van één van de legers gedurende de Amerikaanse burgeroorlog. Jouw doel is Amerikaans grondgebied te veroveren. Dit is een vernieuwde versie van het originele spel dat in 1990 uitkwam, met betere beelden en een gebru


EAN
8716051054023
Merk
Media sales & licensing
Model
NORTH SOUTH

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen

North vs South


In het kleurrijke strategiespel NOORD tegen ZUID, speel je de leider van één van de legers gedurende de Amerikaanse burgeroorlog. Jouw doel is Amerikaans grondgebied te veroveren. Dit is een vernieuwde versie van het originele spel dat in 1990 uitkwam, met betere beelden en een gebruiksviendelijkheid zoals die momenteel gebuikelijk is. Geef leiding aan de Yanky's of confederalisten en vernietig je vijand! Neem je positie in, verover staten, val vijandelijke forten aan en verover ze, val treinen aan en bescherm je spoorwegen. . . je hebt met alles te maken! Bezet de haven om de versterkingen uit Europa te gebruiken. Bescherm jezelf tegen stormen in de oorlog en ben op je hoede voor de Indianen en de Mexicaanse bandieten. . . als je dat niet doet, kom je in de problemen! Om er heelhuids uit te komen moet je goed kunnen sturen, gewapende gevechten uitvoeren, 1 tegen 30 vuurgevechten en te paard de trein achtervolgen.

Of je nu alleen bent of met anderen, het doel is hetzelfde  • als overwinnaar tevoorschijn komen uit deze bewogen strijd!


  • Herbeleef de burgeroorlog in het universum van de Blauwe Tunieken

  • Dynamische en strategische gevechten


  • Een aantal mini-spellen die in het tempo van vechten variëren
(real-time gevechten, trein aanvallen, fort aanvallen...)

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.