Nora roberts vision in white
Nora roberts vision in white

Nora roberts vision in white

Vanaf:7,75

De producenten achter de Women's Murder Club-serie zijn terug met een zoek & vind-game gebaseerd op de boeken van een andere populaire schrijver. In Diamond Nora Roberts Vision in White speel je Mackensie Eliot, een trouwfotografe die de perfecte bruiloft moet zien te organiseren!In Diamond Nora Rob


EAN
8716051036623
Merk
Valuesoft
Model
NORA ROBERTS VISION IN WHITE

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
De producenten achter de Women's Murder Club-serie zijn terug met een zoek & vind-game gebaseerd op de boeken van een andere populaire schrijver. In Diamond Nora Roberts Vision in White speel je Mackensie Eliot, een trouwfotografe die de perfecte bruiloft moet zien te organiseren!

In Diamond Nora Roberts Vision in White is het de bedoeling om een lijstje met objecten in de spelwereld te vinden. Je ziet bijvoorbeeld het woordje 'lamp' op je lijstje staan en vervolgens moet je een lamp in de wereld proberen te vinden. Dit klinkt gemakkelijker dan het is en werkt gevaarlijk verslavend. Voor je het weet ben je tot in de kleine uurtjes het scherm aan het afspeuren naar die ene kam of tandenborstel!

Diamond Nora Roberts Vision in White bevat naast spannende zoek & vind-actie ook een aantal leuke minigames met een bruidsthema. Help de perfect bruiloft organiseren in Diamond Nora Roberts Vision in White!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.