Nk-pro racing
Nk-pro racing

Nk-pro racing

Vanaf:19,99

In het racesimulatiespel NKpro Racing voor de pc krijgt de bestuurder de kans om als een volleerd coureur erop los te scheuren door afwisselende omgevingen en velerlei weersomstandigheden. De racer moet tot het uiterste gaan om te voorkomen dat zijn snelle vehikel door aquaplaning van de weg raakt.


EAN
4020636116070
Merk
Uig entertainment
Model
NK-PRO RACING

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
In het racesimulatiespel NKpro Racing voor de pc krijgt de bestuurder de kans om als een volleerd coureur erop los te scheuren door afwisselende omgevingen en velerlei weersomstandigheden. De racer moet tot het uiterste gaan om te voorkomen dat zijn snelle vehikel door aquaplaning van de weg raakt. Voor die missie beschikt hij over een interactief bestuurderspaneel waarop nauwkeurig alle prestaties van zijn racebak zijn af te lezen.

In NKpro Racing krijg je verschillende banen voorgeschoteld, geïnspireerd op bestaande locaties, banen en omgevingen. Op deze banen kan je losse races rijden of een volledige competitie afwerken.

Negen glimmende racewagens staan klaar voor je. Je hebt de beschikking over prototypes tot eenzitters. Maximaal vijftien spelers kunnen tegelijkertijd met elkaar de snelheidsduivels racen in online wedstrijden. Ook bestaat de mogelijkheid je eigen online gemeenschap op te zetten en je eigen gekozen racebanen te importeren. Dat maakt van nKPro Racing de ultieme race-ervaring.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.