Neo pets puzzle adventure
Neo pets puzzle adventure

Neo pets puzzle adventure

Vanaf:21,42

Neo Pets zijn een ware hype op het internet. Op de gelijknamige website kunnen kinderen virtuele huisdiertjes verzorgen en deel laten nemen aan allerlei activiteiten. In Neo Pets Puzzle Adventure wordt deze pret naar de spelcomputer gebracht. Neo Pets Puzzle Adventure is een puzzelspel met een mees


EAN
5055060970584
Merk
Capcom
Model
NEO PETS PUZZLE ADVENTURE

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Neo Pets zijn een ware hype op het internet. Op de gelijknamige website kunnen kinderen virtuele huisdiertjes verzorgen en deel laten nemen aan allerlei activiteiten. In Neo Pets Puzzle Adventure wordt deze pret naar de spelcomputer gebracht.

Neo Pets Puzzle Adventure is een puzzelspel met een meeslepende verhaallijn. Neo Pets Puzzle Adventure neemt de speler mee naar bekende gebieden uit het Neo Pets universum. Het speelveld ziet er uit als een schaakbord, waarbij je fiches in de juiste kleur moet draaien. Het is de bedoeling dat alle chips op het speelbord naar jouw kleur worden omgezet.

Wanneer je genoeg Neo punten in Neo Pets Puzzle Adventure hebt weten te verzamelen, zul je codes vrijspelen waarmee je op de website leuke spulletjes voor je online huisdiertje kunt bemachtigen. Op deze manier worden de werelden van de website en de videogame leuk met elkaar verweven.

Doe mee met dé hype van 2009 in Neo Pets Puzzle Adventure!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.