Need for speed: rivals
Need for speed: rivals

Need for speed: rivals

Vanaf:59,75

Het straatracen is weer helemaal terug met Need For Speed: Rivals. Niet alleen andere racers zijn jouw rivaal, maar ook de mannen in het blauw. Voor het eerst in de reeks biedt Need for Speed twee verhalen. Een verhaal wordt gespeeld vanuit het oogpunt van de politie, de andere vanuit de racer.Need


EAN
5030938112730
Merk
Electronic arts
Model
NEED FOR SPEED: RIVALS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Het straatracen is weer helemaal terug met Need For Speed: Rivals. Niet alleen andere racers zijn jouw rivaal, maar ook de mannen in het blauw. Voor het eerst in de reeks biedt Need for Speed twee verhalen. Een verhaal wordt gespeeld vanuit het oogpunt van de politie, de andere vanuit de racer.

Need For Speed: Rivals biedt een grote open wereld waar spelers steeds weer nieuwe uitdagingen vinden. Wanneer je spelcomputer online is, en dat valt zeker aan te raden, mixt de game jouw spel met die van andere spelers. Zo kan het zijn dat je plotseling racet tegen vrienden of dat een andere gamer als politie achter jou aanzit. Met Need For Speed: Rivals is iedereen altijd met elkaar verbonden en is iedereen jouw concurrent.

Welkom in Redview County, waar politie en racers het voordurend tegen elkaar opnemen in zenuwslopende straatraces. Beide partijen gaan meedogenloos de strijd aan om de nationale, lokale en sociale media te veroveren en de beste auto’s, aanpassingen en technologie te verdienen. Zet alles op het spel. Vertrouw niemand.

Straatracers zijn eenlingen. In hun wendbare auto's, gemaakt voor snelle races en epische achtervolgingen, zijn ze slechts uit op hun eigen glorie. Agenten werken in teams om racers te achtervolgen en arresteren en gebruiken daarbij alles wat de politie in huis heeft. Verander van rol wanneer je maar wilt en kijk hoe de inzet steeds hoger wordt. Met het nieuwe scoresysteem kun je je Speed Points op het spel zetten om nog grotere beloningen te verdienen.

Verhoog de prestaties van je auto met de nieuwste upgrades en technologie. Pas je racemonster aan met nieuwe lak, designs, speciale kentekenborden, velgen en stickers. Maak je vrienden en rivalen jaloers met het uiterlijk van je auto. Sla verschillende configuraties op en hou verschillende autopakketten achter de hand om in elke situatie een fantastische indruk te maken.

De intense race-ervaringen worden nog heftiger met speciale technologieën en upgrades voor beide partijen. Racers kunnen ontsnappingstechnologieën gebruiken, zoals stoorzenders en elektromagnetische stoten. Politieagenten kunnen gebruikmaken van schokgolven, wegversperringen, helikopterondersteuning en nog veel meer om racers het leven zuur te maken. Welke kant van de wet je ook kiest, met de juiste technologie blijf je je rivalen altijd een stap voor.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.