Natural threat: ominous shores
Natural threat: ominous shores

Natural threat: ominous shores

Vanaf:12,42

De wetenschap zoekt de grens van het gevaar op in "Natural Threat: Ominous Shores", een spannend avontuur over risico's en overleven!PrOfessor Steiner is een autoriteit op het gebied van erfelijkheidsleer. Hij vindt zijn werk zeer vooruitstrevend en denkt dat er grote medische mysteries mee opgelost


EAN
8715181993769
Merk
Denda
Model
NATURAL THREAT: OMINOUS SHORES

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
De wetenschap zoekt de grens van het gevaar op in "Natural Threat: Ominous Shores", een spannend avontuur over risico's en overleven!

PrOfessor Steiner is een autoriteit op het gebied van erfelijkheidsleer. Hij vindt zijn werk zeer vooruitstrevend en denkt dat er grote medische mysteries mee opgelost kunnen worden. Als zijn net afgestudeerde assistent is het altijd jouw droom geweest om met de prOfessor samen te werken en je kijkt uit naar de unieke ervaringen die gaan komen. Helaas kan de wetenschap gevaarlijk zijn, en is er maar een klein verschil tussen goed en kwaad.

Bekijk het jungle laboratorium van PrOfessor Steiner en zoek uit wat voor experimenten er worden gedaan. Leer over zijn afschuwelijke ontdekkingen en wat je eraan kan doen om ze te stoppen!
Vreemde ontwikkelingen volgen zich in razend tempo op, waardoor je er ook voor moet zorgen om te ontsnappen aan de genetisch gemanipuleerde wezens die op het eiland ronddwalen.

Meer over het spel:
Bewandel de dunne lijn tussen goed en kwaad in dit briljante Zoek & Vind Avontuur
Speel verschillende rollen om te kunnen ontsnappen aan de vreemde wezens op het verlaten eiland
Verken de 32 prachtige locaties en speel 30 uitzonderlijke mini-games
Speel het spel in Casual Of Expert modus voor maximaal speelplezier
Nederlandstalig spel

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.