Nathalie brooks: secrets of treasure house
Nathalie brooks: secrets of treasure house

Nathalie brooks: secrets of treasure house

Vanaf:10,96

Is er een betere omgeving voor een "adventuregame" dan een oud huis vol geheime kamers en verborgen gangen? Nee! En Natalie Brooks: Secrets Of Treasure House biedt nog veel meer dan dat. Sluit je aan bij onze heldin als ze na het overlijden van haar geliefde oma naar het huis terugkeert om de erfeni


EAN
8715181997972
Merk
Denda
Model
NATHALIE BROOKS: SECRETS OF TREASURE HOUSE

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Is er een betere omgeving voor een "adventuregame" dan een oud huis vol geheime kamers en verborgen gangen? Nee! En Natalie Brooks: Secrets Of Treasure House biedt nog veel meer dan dat. Sluit je aan bij onze heldin als ze na het overlijden van haar geliefde oma naar het huis terugkeert om de erfenis te regelen. Ze komt echter middenin een mysterie terecht dat haar naar de onwaarschijnlijkste plekken leidt en een geheim onthult dat zo verbijsterend is, dat haar leven voor altijd zal veranderen!

Je krijgt te maken met een aantal kleurrijke personages zoals de oude advocaat, een bijgelovige bankier en een politieman wiens ambities niet altijd met de wet gelijklopen! Tijdens het spel kun je het dagboek van Natalie raadplegen voor hulp en hints om de puzzels op te lossen. Geniet van de schitterende graphics en geluiden en begin dit avontuur vandaag nog!

Kort samengevat  • Tientallen puzzels

  • Honderden verborgen voorwerpen

  • Kleurrijke personages

  • Schitterende verhaallijn

  • Onbeperkt speelplezier

  • Volledig Nederlandstalig

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.