Namariel legends - the iron lord
Namariel legends - the iron lord
Namariel legends - the iron lord

Namariel legends - the iron lord

Vanaf:8,79

Spannende avonturen, ware heldenmoed en een mysterieuze wereld wachten op je in een adembenemend avontuur vol mechanische wonderen. Lange tijd geloofde de gelukkige bevolking van Namariel de duistere toekomstvoorspellingen van Nostramus niet. De wijze koning George regeerde naar volle tevredenheid o


EAN
8715181990164
Merk
Onbekend
Model
NAMARIEL LEGENDS - THE IRON LORD

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Spannende avonturen, ware heldenmoed en een mysterieuze wereld wachten op je in een adembenemend avontuur vol mechanische wonderen. Lange tijd geloofde de gelukkige bevolking van Namariel de duistere toekomstvoorspellingen van Nostramus niet. De wijze koning George regeerde naar volle tevredenheid over het land en onlangs was een schattig kroonprinsesje geboren.

Op een kwade dag doemde er echter een gigantisch, mechanisch leger aan de horizon op Op bevel van de IJzeren Heer werd het koninkrijk ingenomen en iedereen viel ten prooi aan de meedogenloze, mechanische griezels. Jij bent uiteindelijk ook gevangengenomen. Ontsnap uit de gevangenis, dring door tot het fort van de IJzeren heer en ga de confrontatie met hem aan. Duik in de prachtige wereld van Namariel en bewijs dat jij over ware heldenmoed beschikt.

Kenmerken:
- Waag je in een wereld vol spanning en fantasie.
- Een prachtig spel in steampunk-stijl.
- Versla de IJzeren Heer.
- Waar is het kroonprinsesje gebleven?
- Verken 50 diverse spellocaties.
- Volledig Nederlandstalig.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.