Mystic diary lost brother
Mystic diary lost brother

Mystic diary lost brother

Vanaf:7,20

In Mystic Diary: Lost Brother ben je een Victoriaanse tovenaar die op zoek is naar zijn verloren broer. Reis de hele wereld over met behulp van de magische pagina's uit het Mystic dagboek en ontrafel het mysterie achter de plotselinge verdwijning van je broer!In Mystic Diary: Lost Brother is het de


EAN
8716051044451
Merk
Big fish
Model
MYSTIC DIARY LOST BROTHER

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
In Mystic Diary: Lost Brother ben je een Victoriaanse tovenaar die op zoek is naar zijn verloren broer. Reis de hele wereld over met behulp van de magische pagina's uit het Mystic dagboek en ontrafel het mysterie achter de plotselinge verdwijning van je broer!

In Mystic Diary: Lost Brother is het de bedoeling om een lijstje met objecten in de spelwereld te vinden. Je ziet bijvoorbeeld het woordje 'lamp' op je lijstje staan en vervolgens moet je een lamp in de wereld proberen te vinden. Dit klinkt gemakkelijker dan het is en werkt gevaarlijk verslavend. Voor je het weet ben je tot in de kleine uurtjes het scherm aan het afspeuren naar die ene kam of tandenborstel!

Mystic Diary: Lost Brother bevat naast spannende zoek&vind-actie ook een leuke verzameling mini-games. Zo wordt het volgen van een boeiende verhaallijn en zoeken naar verborgen objecten op leuke wijze afgewisseld met interessante mini-games!

Vind je broer in Mystic Diary: Lost Brother!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.