Mystery stories - island of hope
Mystery stories - island of hope

Mystery stories - island of hope

Vanaf:2,99

Mystery Stories: Island of Hope is een spannende puzzel/adventure-game waarin het zoeken naar verborgen objecten aan een aflopende tijdklok wordt gekoppeld.In Mystery Stories: Island of Hope reis je langs de Caribische kustlijn en het vaste land van Europa in een zoektocht naar belangrijke aanwijzin


EAN
8713747103263
Merk
Easy interactive
Model
MYSTERY STORIES - ISLAND OF HOPE

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Mystery Stories: Island of Hope is een spannende puzzel/adventure-game waarin het zoeken naar verborgen objecten aan een aflopende tijdklok wordt gekoppeld.

In Mystery Stories: Island of Hope reis je langs de Caribische kustlijn en het vaste land van Europa in een zoektocht naar belangrijke aanwijzingen in een moordmysterie. Je komt op verschillende crime-scènes en moet belangrijke voorwerpen verzamelen om de zaak op te lossen.

Je krijgt niet eeuwig de tijd om je onderzoek te voltooien, want er tikt altijd een klokje in het scherm mee. Voordat de teller op nul staat, moet jij alle clues hebben gevonden. Gelukkig kun je de 'stop bonus' inzetten om de tijd tijdelijk te pauzeren en mag je een hint opvragen als je echt vast komt te zetten.

Mystery Stories: Island of Hope bevat tien verschillende unieke spelmodi waarin je meer dan 1150 unieke clues en voorwerpen zult aantreffen. Er zijn zo'n 85 levels aanwezig aanwezig die je speurvermogen behoorlijk op de proef stellen.

Ontrafel het mysterie stukje bij beetje in Mystery Stories: Island of Hope!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.