Mystery stories - berlin nights
Mystery stories - berlin nights

Mystery stories - berlin nights

Vanaf:12,42

In Mystery Stories: Berlin Nights gaat de New Yorkse journaliste Michelle Deanfield naar de bruisende metropool Berlijn om een spectaculair verhaal over de Duitse onderwereld te schrijven. Een machine uit de Tweede Wereldoorlog waar de Nazi's in het geheim aan werkten zou het wereldwijde energieprob


EAN
8713747103256
Merk
Easy interactive
Model
MYSTERY STORIES - BERLIN NIGHTS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
In Mystery Stories: Berlin Nights gaat de New Yorkse journaliste Michelle Deanfield naar de bruisende metropool Berlijn om een spectaculair verhaal over de Duitse onderwereld te schrijven. Een machine uit de Tweede Wereldoorlog waar de Nazi's in het geheim aan werkten zou het wereldwijde energieprobleem in één klap kunnen oplossen. Helaas voor Michelle zijn een aantal voormalig Oost-Duitse communisten ook op zoek naar deze schat en zo begint een avontuur voor bedrog, verraad en liefde!

Mystery Stories: Berlin Nights is een 'hidden object-game'. Het is de bedoeling om een lijstje met objecten in de spelwereld te vinden. Je ziet bijvoorbeeld het woordje 'lamp' op je lijstje staan en vervolgens moet je een lamp in de wereld proberen te vinden. Dit klinkt gemakkelijk dan het is en het werkt gevaarlijk verslavend. Voor je het weet ben je tot in de kleine uurtjes het scherm aan het afspeuren naar die ene vervelende kam of tandenborstel!

Los het mysterie van Berlijn op en vind de oplossing voor de wereldwijde energiecrisis in Mystery Stories: Berlin Nights!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.