Mystery pi: new york fortune
Mystery pi: new york fortune

Mystery pi: new york fortune

Vanaf:13,59

Een excentrieke miljardair uit New York heeft zijn erfenis ergens in deze grote stad verstopt! De familie heeft slechts zeventien uur om de erfenis te vinden voordat alle rijkdommen naar zijn kat en hond gaan. Jij bent als wereldberoemde Mystery PI ingehuurd om New York af te speuren naar aanwijzing


EAN
8716051041672
Merk
Popcap
Model
MYSTERY PI: NEW YORK FORTUNE

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Een excentrieke miljardair uit New York heeft zijn erfenis ergens in deze grote stad verstopt! De familie heeft slechts zeventien uur om de erfenis te vinden voordat alle rijkdommen naar zijn kat en hond gaan. Jij bent als wereldberoemde Mystery PI ingehuurd om New York af te speuren naar aanwijzingen om de verborgen erfenis terug te vinden!

In Mystery PI New York Fortune is het de bedoeling om een lijstje met objecten in de spelwereld te vinden. Je ziet bijvoorbeeld het woordje 'lamp' op je lijstje staan en vervolgens moet je een lamp in de wereld proberen te vinden. Dit klinkt gemakkelijker dan het is en werkt gevaarlijk verslavend. Voor je het weet ben je tot in de kleine uurtjes het scherm aan het afspeuren naar die ene kam of tandenborstel!

Mystery PI New York Fortune bevat naast spannende zoek&vind-actie ook een leuke verzameling mini-games. Zo wordt het volgen van een boeiende verhaallijn en zoeken naar verborgen objecten op leuke wijze afgewisseld met interessante mini-games!

Help de familie de erfenis terug te vinden voor de hond en kat ermee vandoor gaan in Mystery PI New York Fortune!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.