Mystery masterpiece: the moonstone
Mystery masterpiece: the moonstone

Mystery masterpiece: the moonstone

Vanaf:20,00

Een waardevol juweel is gestolen in Mystery Masterpiece: The Moonstone! Het is aan jou om deze kostbare schat terug te vinden en elk persoon in het landhuis aan een verhoor te onderwerpen. Kun jij het mysterie oplossen en de crimineel te pakken krijgen?In Mystery Masterpiece: The Moonstone is het de


EAN
8715181996258
Merk
Denda
Model
MYSTERY MASTERPIECE: THE MOONSTONE

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Een waardevol juweel is gestolen in Mystery Masterpiece: The Moonstone! Het is aan jou om deze kostbare schat terug te vinden en elk persoon in het landhuis aan een verhoor te onderwerpen. Kun jij het mysterie oplossen en de crimineel te pakken krijgen?

In Mystery Masterpiece: The Moonstone is het de bedoeling om een lijstje met objecten in de spelwereld te vinden. Je ziet bijvoorbeeld het woordje 'lamp' op je lijstje staan en vervolgens moet je een lamp in de wereld proberen te vinden. Dit klinkt gemakkelijker dan het is en werkt gevaarlijk verslavend. Voor je het weet ben je tot in de kleine uurtjes het scherm aan het afspeuren naar die ene kam Of tandenborstel!

Naast spannende zoek & vind-actie bevat Mystery Masterpiece: The Moonstone ook een aantal leuke mini-games. Zo kan je de speurtocht naar de dief lekker afwisselen met heerlijk vermakelijke spelletjes!

De Moonstone is gestolen en alleen jij kunt hem terugvinden in Mystery Masterpiece: The Moonstone!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.