Mystery cruise
Mystery cruise

Mystery cruise

Vanaf:12,42

Avontuur op volle zee krijgt een geheel nieuwe betekenis als Amelie een gratis ticket wint voor de eerste reis van de Seawind, het mooiste cruiseschip ooit gebouwd. Wat een week van zon en tropische drankjes moest worden, verandert plots in een nachtmerrie als iedereen aan boord verdwijnt. Kun jij h


EAN
8715181996210
Merk
Denda
Model
MYSTERY CRUISE

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Avontuur op volle zee krijgt een geheel nieuwe betekenis als Amelie een gratis ticket wint voor de eerste reis van de Seawind, het mooiste cruiseschip ooit gebouwd. Wat een week van zon en tropische drankjes moest worden, verandert plots in een nachtmerrie als iedereen aan boord verdwijnt. Kun jij het mysterie van Mystery Cruise ontrafelen?

In Mystery Cruise is het de bedoeling om een lijstje met objecten in de spelwereld te vinden. Je ziet bijvoorbeeld het woordje 'lamp' op je lijstje staan en vervolgens moet je een lamp in de wereld proberen te vinden. Dit klinkt gemakkelijker dan het is en werkt gevaarlijk verslavend. Voor je het weet ben je tot in de kleine uurtjes het scherm aan het afspeuren naar die ene kam of tandenborstel!

Mystery Cruise bevat naast spannende zoek en vind-actie ook een aantal mini-games voor de nodige variatie. Ga de zee op en ontdek hoe een schip vol mensen plots kan verdwijnen in Mystery Cruise!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.