Mystery case files 7: the 13th skull
Mystery case files 7: the 13th skull

Mystery case files 7: the 13th skull

Vanaf:16,99

Mystery Case Files 7: The 13th Skull is een detective-avontuur waarin je zelf moet zoeken naar alle aanwijzingen om het mysterie op te lossen. Door met de muis de omgevingen af te zoeken, moet je puzzels oplosseen. Dit nieuwe avontuur draait om een verdwenen vader en een oude piratenvloek die werkel


EAN
8716051052623
Merk
Big fish
Model
MYSTERY CASE FILES 7: THE 13TH SKULL

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Mystery Case Files 7: The 13th Skull is een detective-avontuur waarin je zelf moet zoeken naar alle aanwijzingen om het mysterie op te lossen. Door met de muis de omgevingen af te zoeken, moet je puzzels oplosseen. Dit nieuwe avontuur draait om een verdwenen vader en een oude piratenvloek die werkelijkheid lijkt te worden.

Dit zoek-en-vindavontuur is volledig in het Nederlands te spelen. Het is jouw taak die dertiende schedel te vinden en zo het mysterie van Mystery Case Files 7: The 13th Skull op te lossen!

Kort nadat ze een eng oud landhuis in Louisiana hebben betrokken, slaat het noodlot toe en verdwijnt de echtgenoot van Sara op mysterieuze wijze. Sara's dochter, Magnolia, vermoedt dat haar vader ontvoerd is door de geest van een wraakzuchtige piraat die zijn schat probeert te beschermen.

De mensen in het dorp zijn als de dood voor de piratenvloek, dus ben jij Sara's laatste hoop. Alleen een meesterdetective van het allerhoogste niveau kan Marcus Lawson terugvinden in Mystery Case Files: 13th Skull!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.