Mysteries and nightmares - morgiana
Mysteries and nightmares - morgiana

Mysteries and nightmares - morgiana

Vanaf:19,99

Ontwaak in een magisch kasteel, sluit vriendschap met een muis en ontrafel een onheilspellende familiegeschiedenis in dit sprookjesachtige avontuur!Op een ochtend ontwaak je in een kasteel. Je hebt geen idee wie je bent en ook niet waar je bent beland. Het kasteel lijkt verlaten maar wie heeft de op


EAN
8715181990126
Merk
Onbekend
Model
MYSTERIES AND NIGHTMARES - MORGIANA

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Ontwaak in een magisch kasteel, sluit vriendschap met een muis en ontrafel een onheilspellende familiegeschiedenis in dit sprookjesachtige avontuur!

Op een ochtend ontwaak je in een kasteel. Je hebt geen idee wie je bent en ook niet waar je bent beland. Het kasteel lijkt verlaten maar wie heeft de openhaarden aangestoken? Van wie zijn de stemmen die door de kasteelruimtes galmen? Wie en waar je ook bent: dit kasteel is doordrenkt met magie!

Werken de prachtige ruimtes van het imposante kasteel en ontrafel de vele geheimen die het kasteel herbergt. Ga de strijd aan met magische versperringen maar gebruik de magische krachten ook in jouw voordeel. Wanneer je geheugen langzaam terugkeert, ontdek je dat iemand jouw hulp hard nodig heeft. Geniet van een prachtig avontuur met een staartje!

Meer over het spel:
  • Bezoek verrassende locaties in en onder het kasteel

  • Een ruime hoeveelheid Zoek en Vind Scènes

  • Leuke, pittige en originele puzzels

  • Een uitgebreid spel met prachtige filmpjes

  • Volledig Nederlandstalig

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.