My kingdom for the princess 2
My kingdom for the princess 2

My kingdom for the princess 2

Vanaf:14,99

Beleef de avonturen van Arthur en prinses Helen in My Kingdom For The Princess 2, de langverwachte time management en strategiegame met unieke actie!Het koninkrijk is in gevaar en het is aan Arthur om het land te zuiveren van de gevaarlijke indringers! Zet magische wezens als vliegende katten en hek


EAN
8715181995473
Merk
Denda
Model
MY KINGDOM FOR THE PRINCESS 2

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Beleef de avonturen van Arthur en prinses Helen in My Kingdom For The Princess 2, de langverwachte time management en strategiegame met unieke actie!

Het koninkrijk is in gevaar en het is aan Arthur om het land te zuiveren van de gevaarlijke indringers! Zet magische wezens als vliegende katten en heksen in je strijd tegen de kwaadaardige Dwerg langbaard die prinses Helen heeft ontvoerd!

My Kingdom For The Princess 2 is het langverwachte vervolg op de bekroonde titel My Kingdom for the Princess. De unieke gameplay bestaat ui een mix van strategie, time management en simulatieactie aangevuld met spannende mini-games!

Speel de 59 uitdagende levels van My Kingdom For The Princess 2 en breid je kasteel verder uit. Verdien trofeeën in je queeste tegen de boosaardige dwerg en zorg dat het land weer in vrede verder kan leven. My Kingdom For The Princess 2 is de ultieme game voor fans van fantasy en strategie!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.