My first trainz set
My first trainz set

My first trainz set

Vanaf:3,00

Treinen, rails, legermensen, gebouwen ... Ben je ziek van het opruimen van al het speelgoed voor kinderen overal in huis? Met My First TRAINZ Set hoeft dat niet!   Introductie van mijn eerste TRAINZ-set! Wilt u uw passie voor hobbytreinen delen met uw dierbaren? Stel je voor dat het hele gezin kron


EAN
8716051053187
Merk
N3v games
Model
MY FIRST TRAINZ SET

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen

Treinen, rails, legermensen, gebouwen ... Ben je ziek van het opruimen van al het speelgoed voor kinderen overal in huis? Met My First TRAINZ Set hoeft dat niet!


 


Introductie van mijn eerste TRAINZ-set!


Wilt u uw passie voor hobbytreinen delen met uw dierbaren? Stel je voor dat het hele gezin kronkelend naar een kamer voor de pc kronkelt, creatieve sappen stromen terwijl ze kronkelende sporen bouwen, rond en door echte kamers in een huis! Leun dan achterover en geniet van het uitzicht terwijl ze toekijken hoe treinen rond hun meesterwerk stomen. U kunt zelfs communiceren met verschillende industrieën om passagiers en inventaris op te halen en af te zetten.


 


In plaats van dat kinderen vechten om een gewelddadig videogame, stel je je spanning voor als ze koortsachtig samenwerken om treinrails te bouwen in de slaapkamer, woonkamer, keuken of garage!


My First TRAINZ Set brengt het plezier van het bouwen van modeltreinen naar uw pc in een formaat dat kindvriendelijk, creatief en leuk is.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.