Mozart de samenzweerders van praag
Mozart de samenzweerders van praag

Mozart de samenzweerders van praag

Vanaf:29,99

In Mozart: De Samenzweerders van Praag moet de legendarische pianist Wolfgang Amadeus Mozart een complot tegen de keizer verijdelen. Wat volgt is een avontuur vol intriges en mysterie. Het jaar is 1788 en samenzweerders smeden een sluw plan tegen keizer Jozef II. De keizer is een goede vriend en we


EAN
9789045647135
Merk
Micro application
Model
MOZART DE SAMENZWEERDERS VAN PRAAG

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
In Mozart: De Samenzweerders van Praag moet de legendarische pianist Wolfgang Amadeus Mozart een complot tegen de keizer verijdelen. Wat volgt is een avontuur vol intriges en mysterie.

Het jaar is 1788 en samenzweerders smeden een sluw plan tegen keizer Jozef II. De keizer is een goede vriend en weldoener van Mozart, en zodoende wordt de pianist meegenomen in dit fictieve verhaal. Mozart moet niet alleen zijn eigen leven redden, maar ook dat van de keizer.

Mozart, De Samenzweerders Van Praag is een heuse point & click adventure waarin jij in de schoenen van Mozart stapt. Hierbij wordt natuurlijk ook de muziek van Mozart niet vergeten, waardoor Mozart, De Samenzweerders Van Praag - samen met de mooie weergave van het Boheemse Praag - een unieke sfeer heeft.

De muziek zit zo in Mozart, De Samenzweerders Van Praag verweven, dat het zelfs de gameplay ondersteunt. Als speurend moet jij antwoorden vinden, en proberen de aanslag te verijdelen.

Wie heeft er nog nooit van gedroomd ooit eens in de huid te kunnen kruipen van een muzikaal genie als Mozart?

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.