Mortimer beckett and the lost king
Mortimer beckett and the lost king

Mortimer beckett and the lost king

Vanaf:16,99

Eindelijk gaat de spannende reis van Mortimer verder in Mortimer Beckett and the Lost King! Beleef het uitdagende nieuwe hoofdstuk in deze geliefde en bekroonde spelserie!Nadat Mortimer in zijn vorige avontuur de Time Paradox heeft gesloten, bevindt hij zich nu in een vreemde wereld ver weg van huis


EAN
8715181996395
Merk
Denda
Model
MORTIMER BECKETT AND THE LOST KING

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Eindelijk gaat de spannende reis van Mortimer verder in Mortimer Beckett and the Lost King! Beleef het uitdagende nieuwe hoofdstuk in deze geliefde en bekroonde spelserie!

Nadat Mortimer in zijn vorige avontuur de Time Paradox heeft gesloten, bevindt hij zich nu in een vreemde wereld ver weg van huis. Om weg te komen moet Mortimer de Verdwenen Koning vinden en de vrede in het land, dat wordt bestuurd door een gemene generaal, in zijn oude staat herstellen.

Reis door het vreemde land in Mortimer Beckett And The Lost King, terwijl je de juwelen zoekt die op de kroon van de Verdwenen Koning thuis horen. Iedere locatie heeft iets te verbergen dus ga gedetailleerd te werk. Help de bewoners van deze bizarre wereld om de ingenieuze puzzels op te lossen. Kun jij de Verdwenen Koning vinden? Meer over het spel:

Bezoek een bizarre wereld op zoek naar de kroonjuwelen en de Verdwenen Koning. Ontmoet vreemde bewoners op je reis door een bijzonder land en los vele uitdagende puzzels op! De game is volledig Nederlandstalig!

Eindelijk gaat de spannende reis van Mortimer verder in Mortimer Beckett And The Lost King!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.