Mortal kombat x
Mortal kombat x

Mortal kombat x

Vanaf:12,75

De koning van de vechtgames is terug met Mortal Kombat X. Finish him!Mortal Kombat X is NetherRealm Studios' volgende langverwachte videogame in de legendarische, veelgeprezen vechtgame franchise en brengt de iconische franchise naar een nieuwe generatie.Net als de vorige Mortal Kombat kan je het oo


EAN
2750028740539
Merk
Warner bros
Model
MORTAL KOMBAT X

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen

De koning van de vechtgames is terug met Mortal Kombat X. Finish him!Mortal Kombat X is NetherRealm Studios' volgende langverwachte videogame in de legendarische, veelgeprezen vechtgame franchise en brengt de iconische franchise naar een nieuwe generatie.

  • Net als de vorige Mortal Kombat kan je het ook nu weer in 1 vs 1 opnemen met een breed arsenaal aan vechtstijlen, special attacks, en de bekende Fatalities. De energy meter, voor het eerst geintroduceerd in het vorige deel zal wederom de spelers in staat stellen om gruwelijke X-Ray moves uit te voeren.

  • Mortal Kombat X combineert een cinematische weergave met geheel nieuwe gameplay voor de meest brute Kombat ervaring ooit.

  • De game biedt een nieuwe ervaring die spelers in een voortdurende online strijd brengt, waar elk gevecht telt in de wereldwijde machtsstrijd.

  • Spelers krijgen met Mortal Kombat X voor de eerste keer de mogelijkheid te kiezen uit verschillende variaties van ieder personage, wat impact heeft op zowel strategie als vechtstijl.

  • Spelers beginnen aan een nieuw verhaal met daarin een aantal van de meest iconische personages, zoals Scorpion en Sub-Zero.

  • Ten slotte introduceert de game nieuwe uitdagers die de krachten van goed en kwaad vertegenwoordigen, die het verhaal compleet maken.


Nieuwe en klassieke personages:

Het aanbod aan personages bevat favorieten van de fans, zoals de klassiekers Scorpion, Sub-Zero, Raiden en Kano en nieuwe personages, zoals Cassie Cage, Kotal Kahn, Ferra-Torr en DVorah. Goed en kwaad nemen het tegen elkaar op.

Personage variaties:

Mortal Kombat X biedt drie verschillende versies voor ieder speelbaar personage, met ieder hun eigen vechtstijl, speciale moves, vaardigheden en strategieen. De keuze van de speler beinvloedt de stijl en algemene strategie van het spel.

Epische, cinematische verhaallijn:

Een diepgaande story modus die verder gaat tot wel 25 jaar na de gebeurtenissen van Mortal Kombat uit 2011 en die voortborduurt op het donkere verhaal en nieuwe personages introduceert, zoals Cassie Cage, dochter van de favorieten Sonya Blade en Johnny Cage.

Viscerale Kombat:

Mortal Kombat X introduceert de volgende evolutie in gevechten met de terugkeer van de X-ray en Finishing Moves die brute gevechten met verbeterde graphics en animaties als nooit tevoren weergeeft.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.